Zakelijk
Verhuizen

Zakelijke
verhuizing

Niet alleen particulieren, maar ook veel internationale bedrijven maken gebruik van de service van Schmidt Global Relocations. Wij zijn daarnaast een onafhankelijk opererende partner voor veel verhuisbedrijven binnen Europa.

Voor multinationals bieden wij aantrekkelijke staffeltarieven voor full service verhuizingen binnen Europa en zelfs daarbuiten. Hierdoor kunnen uw werknemers een onbezorgde, vliegende start maken op hun nieuwe werkplek. Wij richten ons niet alleen op vervoer van A naar B, maar juìst op de details die het verschil maken.

Zakelijk
Verhuizen

Service, Standards
en Solutions

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Want een internationale verhuizing, dat doet u niet dagelijks. Gelukkig doen wij dat wel! Daarom bieden wij u optimale ondersteuning, onder andere met onze Move Mangers die u alle zorgen uit handen nemen, van de verhuizing zelf tot aan belangrijk papierwerk. Daarbij streven wij altijd naar de hoogste standaarden. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Guiding your way home.

Schmidt Global
Relocations

Ik wil verhuizen naar:

Populaire
Verhuisbestemmingen

Amerika
Australië
Zwitserland