Emigreren naar
Zwitserland

Zwitserland staat bekend om zijn hoge levensstandaard. Emigratie naar Zwitserland, dat in het hart van Europa ligt, maar geen onderdeel is van de Europese Unie, betekent kiezen voor een prachtig land met unieke landschappen en natuur. Als specialist in verhuizingen naar Zwitserland bezoeken wij het land wekelijks met veel plezier. Wij helpen u dan ook graag met uw verhuizing naar Zwitserland.

Wij helpen u op weg!

Verhuizen naar Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland: van Bern tot Zurich en Geneve

Verhuizen naar Zwitserland is in trek: het is het ideale land voor mensen die houden van wintersport en wandelen. Maar omdat het land geen lid is van de Europese Unie, is een verhuizing naar Zwitserland echter niet snel geregeld. Schmidt Global Relocations gaat geen uitdaging uit de weg en vindt altijd een perfecte oplossing. Of u nu hulp nodig heeft met de planning, het papierwerk of niet weet hoe u uw breekbare spullen veilig vervoert. Uw persoonlijke Move Manager van Schmidt Global Relocations neemt alle zorgen bij u weg. Of u nu verhuist naar Bern, Zurich, Geneve of een andere uithoek van Zwitserland: Wij garanderen dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. En dat noemen wij Guiding your way Home. Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een huis in Zwitserland? Wij kunnen u in contact brengen met onze vastgoed partner Smaal Zwitserland.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Verhuizen naar Zwitserland met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Schmidt onderscheidt zich voor mij vooral dankzij hun eigen personeel. Ze zijn vriendelijk en netjes. Dat gaf mij het vertrouwen dat ze goed met onze spullen zouden omgaan. En dat bleek ook: alles was keurig geregeld en we werden heel prettig ontvangen. “

Karin Vermeulen – verhuisde van Nederland naar Zwitserland

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing

Gerelateerde
Artikelen