Verhuizen naar
Zwitserland

Uw verhuizing naar Zwitserland
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Zwitserland
  Specialist

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar Zwitserland

Wekelijks verzorgen wij verhuizingen van en naar Zwitserland, maar ook vanuit Zwitserland naar bestemmingen over de hele wereld. Dat kan per vrachtwagen of verhuisbus. Door deze vele verhuizingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven bieden.

Emigreren naar Zwitserland

Zwitserland staat bekend om zijn hoge levensstandaard. Emigratie naar Zwitserland, dat in het hart van Europa ligt, maar geen onderdeel is van de Europese Unie, betekent kiezen voor een prachtig land met unieke landschappen en natuur. Als specialist in verhuizingen naar Zwitserland bezoeken wij het land vaak met veel plezier.

Niet vergeten
Naast dat wij specialist zijn in verhuizingen van en naar Zwitserland, nemen wij u ook alle douaneformaliteiten uit handen. Zo passeren uw eigendommen vlekkeloos de Zwitserse grens. En heeft u advies nodig? Uw persoonlijke Move Manager staat altijd voor u klaar. Vergeet u niet om ook de benodigde documenten voor een verhuizing naar Zwitserland gereed te maken? Denk bijvoorbeeld aan:

 • Kopie van uw paspoort
 • Kopie van uw inventarislijst
 • Een 18.44 formulier
 • Kopie van uw huur- koopovereenkomst
 • Kopie van uw arbeidsovereenkomst
 • Kopie van B-Permit of inschrijving lokale kanton

Verhuizen naar Zwitserland met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

 • Full-service verhuizing
 • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

 • Eigen mensen en wagens
 • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

 • Persoonlijke Move Manager
 • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Schmidt onderscheidt zich voor mij vooral dankzij hun eigen personeel. Ze zijn vriendelijk en netjes. Dat gaf mij het vertrouwen dat ze goed met onze spullen zouden omgaan. En dat bleek ook: alles was keurig geregeld en we werden heel prettig ontvangen. “

Karin Vermeulen – verhuisde van Nederland naar Zwitserland

Wij verzorgen graag uw complete internationale verhuizing

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Onze verhuisservice voorziet namelijk ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar. En al uw spullen pakken we zorgvuldig en professioneel in. Als u zelf wilt inpakken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het enige dat u dan hoeft te doen, is zorgen dat alles ingepakt is én klaarstaat. De verhuizers zullen dan alles in de vrachtwagen laden en op de plek van bestemming in Zwitserland weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

Van Bern
tot Zurich en Geneve

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij garanderen dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. En dat noemen wij Guiding your way Home. Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een huis in Zwitserland? Wij kunnen u in contact brengen met onze vastgoed partner Smaal Zwitserland.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing

Gerelateerde
Artikelen