Kunst
Transport

Schmidt Global heeft zijn wortels in het verhuizen en weet welke zorg en passie er nodig is bij kunst transport. Kunst is een kostbaar goed. Daarom wilt u dat uw spullen onbeschadigd en op tijd aankomen op de plaats van bestemming. Of het nu vanaf een fabriek naar een eindgebruiker getransporteerd moet of van een bedrijf naar een klant, wij van Schmidt Global vinden altijd een passende oplossing.

Kunst
Transport

Kunst transport
met Schmidt Global

Door jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar, wereldwijd netwerk op weten te bouwen. Wij weten dus precies wat er met uw spullen gebeurt en wie er verantwoordelijk voor is. Als wij een zending niet met eigen auto’s kunnen vervoeren, werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde partners die beschikken over het juiste materiaal voor kunst transport. U kunt niet alleen bij ons terecht voor kunst transport, maar ook voor bijvoorbeeld meubeltransport. Zowel nationaal als internationaal.

Contact
Wilt u kunst transport overlaten aan een professioneel bedrijf of heeft u nog vragen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het e-mailadres info@schmidt-global.nl of via telefoonnummer +31 (0) 33 760 0270.

Schmidt Global
Relocations

Ik wil verhuizen naar:

Populaire
Verhuisbestemmingen

Amerika
Australië
Zwitserland