Verhuizen binnnen
Nederland

Uw verhuizing binnen Nederland
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Verhuizen naar
     Nederland

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar Nederland

Het hoofdkantoor van Schmidt Global Relocations is gevestigd in Woudenberg, Nederland. Alle wereldwijde verhuizingen worden vanuit ons kantoor zorgvuldig gecoördineerd door een bekwaam team en het spreekt voor zich dat u bij ons ook terecht kunt voor uw verhuizing binnen Nederland. En heeft u tijdelijke opslag nodig? Wij beschikken over een grote loods waarin wij uw inboedel, veilig en geconditioneerd, kunnen opslaan.

Verhuizen binnnen Nederland met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Weer een tevreden klant. Mensen van Schmidt Global Logistics jullie hebben fantastische service geleverd. Alles is onbeschadigd en in ‘no time’ overgebracht. “

Anoniem

Van Amsterdam
tot Utrecht en Groningen

Als familiebedrijf streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Daarom werken we volgens hoge standaarden. Zo pakken wij uw spullen altijd binnen de afgesproken tijd in en stellen wij dozen beschikbaar voor spullen die u dierbaar zijn en graag zelf wilt inpakken.

Wij verzorgen graag uw complete internationale verhuizing

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Onze verhuisservice voorziet namelijk ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar. En al uw spullen pakken we zorgvuldig en professioneel in. Als u zelf wilt inpakken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het enige dat u dan hoeft te doen, is zorgen dat alles ingepakt is én klaarstaat. De verhuizers zullen dan alles in de vrachtwagen laden en op de plek van bestemming in Nederland weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

Komt u naar Nederland vanuit EU-landen

Nederland is onderdeel van de Europese Unie. Als u naar Nederland komt om er te wonen, en over een woonadres beschikt, zult u zich na aankomst in Nederland inschrijven bij de gemeente waar u gaat wonen. U ontvangt dan een Burgerservicenummer BSN, dat u nodig heeft voor het aanvragen van bijvoorbeeld uw zorgverzekering.

Niet vergeten
Remigreert u naar Nederland en heeft u een Nederlandse nationaliteit? Dan mag u in Nederland wonen en werken. Heeft u een ander paspoort buiten de EU? Dan heeft u een verblijfsvergunning nodig.

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar Nederland en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing