Verhuizen naar
België

Gaat u verhuizen naar België? Amai, goede keuze! De huizen en grondprijzen zijn een stuk goedkoper in België, u heeft minder vergunningen nodig en dus meer vrijheid, de woonlasten zijn een stuk lager én u staat bij heimwee zo weer in Nederland. Ondanks dat een verhuizing van Nederland naar België -of andersom- soms niet meer is dan een verhuizing van enkele kilometers, is het alsnog een grote stap. Als u gaat emigreren dan is de hulp van een ervaren verhuisbedrijf onmisbaar. Hiervoor bent u bij Schmidt Global aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de emigratie en verhuizing naar onze zuiderburen.

Wij helpen u op weg!

 

Verhuizen van of naar België

Verhuizen naar België: van Antwerpen tot Brussel en Gent

Een emigratie naar België is niet binnen één dag geregeld. Net als uw internationale verhuizing. Daar kunt u best wat hulp bij gebruiken. Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing van of naar België. Van het demonteren, inpakken en het transport tot het monteren van uw meubelen. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij u daarom niet alleen bij het verschepen van uw inboedel. Wij kunnen ook het in- en uitpakken en het demonteren en monteren van uw spullen verzorgen. Zo kunt u onbezorgd aan uw emigratie naar België beginnen. Of u nu verhuist naar Antwerpen, Brussel, Gent of een andere uithoek van België: wij helpen u op weg.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Verhuizen naar België met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Very Polite and really really hardworking team. Very helpfull indeed. Very pleased with the service provided leaving Belgium. “

J.C. Immer

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing

Gerelateerde
Artikelen