Verhuizen naar
Singapore

Heeft u plannen om te emigreren naar Singapore? Dan is Schmidt Global Relocations uw partner. Er komt namelijk een heleboel op u af, wanneer u (r)emigreert naar een ander land. Een internationaal verhuisbedrijf kan u dan een hoop stress ontnemen. Het geeft u de ruimte om praktische zaken tot in de puntjes te regelen. Bij Schmidt Global Relocations begrijpen wij de impact van uw verhuizing en weten we hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden wij u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens de hoge FIDI-standaarden. In alles wat wij doen staan veiligheid en zekerheid voorop. Zo garanderen we dat u zich continu comfortabel voelt op weg naar Singapore.

Wij helpen u op weg!

Verhuizen van of naar Singapore

Verhuizen naar stadsstaat Singapore in Zuidoost-Azië

Gaat u binnenkort verhuizen naar Singapore, om er voor langere tijd te wonen en/of te werken? Dan is het goed om te weten dat Singapore best westers is. Vooral als u het vergelijkt met andere Aziatische landen. De voertaal is Engels en er is relatief weinig oponthoud bij de douane. Dat maakt het onder onze klanten het populairste Aziatische land om naar te emigreren.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Singapore. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Algemene informatie

Verhuizen naar stadsstaat Singapore in Zuidoost-Azië

Gaat u binnenkort verhuizen naar Singapore, om er voor langere tijd te wonen en/of te werken? Dan is het goed om te weten dat Singapore best westers is. Vooral als u het vergelijkt met andere Aziatische landen. De voertaal is Engels en er is relatief weinig oponthoud bij de douane. Dat maakt het onder onze klanten het populairste Aziatische land om naar te emigreren.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Singapore. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Internationale verhuisservice

Internationale verhuisservices

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Wij bieden verschillende verhuisdiensten aan bij een verhuizing van en naar Singapore. Wij zijn ervan verzekerd dat onze hulp bij het emigreren naar Singapore uw verhuizing een stuk makkelijker maakt. Wij regelen alle praktische zaken van de verhuizing naar Singapore en u kunt zich focussen op het vinden van een huis of een baan. Wilt u ook hulp bij het emigreren naar Singapore? Maak dan gebruik van één of meerdere van onze verhuisdiensten:

Demonteren en monteren van uw inboedel

Onze verhuisservice voorziet ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar. Dankzij jarenlange ervaring van onze verhuizers hebben zij het demonteren in een mum van tijd geregeld. De verhuizers zorgen uiteraard ook dat alle schroeven, pluggen en gereedschappen goed worden opgeborgen. In Singapore kunnen onze partners u ook weer helpen met het monteren van uw meubilair. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan

In- en uitpakservice

Geen zin of tijd om uw inboedel in te pakken of wilt u zeker weten dat het volgens de wet- en regelgeving wordt ingepakt? Dan komt de inpakservice van Schmidt Global Relocations zeker van pas. De verhuizers komen bij u langs en pakken uw spullen snel en efficiënt in. Zij nemen ook verhuisdozen, de tape en labels voor de dozen mee. Na het inpakken, laden de verhuizers alles in de vrachtwagen om het op de plek van bestemming in Singapore weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

Shuttleservice

Waar in de Verenigde Staten, Zwitserland of Canada de vervoerde container met alle inboedel vaak op de oprit of in de straat neergezet wordt, is dat in Singapore bijna onmogelijk. De stad is niet groot én helemaal volgebouwd met hoogbouw. Daarom boeken de meeste klanten die naar Singapore verhuizen een shuttleservice bij hun transport. Deze service vervoert uw inboedel van de container in de haven naar uw appartement. Onze Move Managers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

Goederenopslag bij tijdelijke emigratie naar Singapore

Wilt of kunt u niet uw hele inboedel meenemen naar Singapore, maar moet u wel uit uw huidige woning vertrekken? Dan is het een optie om uw inboedel, overtollig meubilair of archief tijdelijk op te slaan. Wij werken onder andere met inboedelcontainers van 8 m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Voor goederenopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij een aantrekkelijk tarief aanbieden. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Inboedel verhuizen

Inboedel verhuizen naar Singapore

De hulp van een internationaal verhuisbedrijf is bij uw emigratie enorm waardevol. Wij hebben namelijk connecties in het buitenland, waardoor de container met uw inboedel snel en veilig op de plaats van bestemming is. Maandelijks verschepen wij meerdere (groupage) containers en luchtvrachten voor onze klanten naar Singapore. U kunt dus wel zeggen dat wij specialisten zijn in verhuizingen naar Singapore. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk, kan iedere klant dezelfde kwalitatieve service verwachten.

Verschillende vrachtopties naar Singapore

U kunt uw inboedel op verschillende manieren naar Singapore verschepen: per vliegtuig of per boot. Maar meestal wordt er gekozen voor zeevracht, omdat dit veel minder kosten met zich meebrengt dan luchtvracht. U kunt kiezen om een hele container te gebruiken, dit noemen wij Full Container Load. Maar de meest kosteneffectieve optie in de zeevracht is een groupage zending. Dit houdt in dat u een grote zeecontainer deelt met meerdere families die naar Singapore. Er gaan dus meerdere zendingen mee in één container. Het grote voordeel hiervan is, is dat de prijzen lager liggen, omdat de kosten voor een zeecontainer gedeeld worden met meerdere huishoudens. Transittijden zijn soms langer dan wanneer u een eigen container heeft (FCL). Begin daarom op tijd met het plannen van uw verhuizing!

Hoelang is uw inboedel onderweg naar Singapore?

Hoelang u moet wachten voordat uw inboedel in Singapore is gearriveerd, is natuurlijk afhankelijk van het type transport dat u heeft gekozen. En naar welke plek u in Singapore verhuisd. Heeft u gekozen voor luchttransport? Dan kunt u de inboedel al binnen enkele dagen in uw nieuwe woning verwachten. Heeft u gekozen voor een container verhuizing per vrachtschip? Dan moet u rekening houden met 3 tot 10 weken.

Kosten

Wat kost emigreren naar Singapore?

Elke verhuizing is anders, dus ook elke offerte zal anders zijn. De totale kosten van een verhuizing naar Singapore zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid spullen, de regio, wanneer en met wie u gaat verhuizen en de manier van vervoer.

Wilt u precies weten wat emigreren naar Stateneiland Singapore in uw geval gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Schmidt Global Relocations.

Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge FIDI-standaarden.

Documenten

De belangrijkste zaken

Wanneer u gaat emigreren naar Singapore dan komt daar veel bij kijken. En daar helpen we u graag bij. Of u nu hulp nodig heeft met de planning, het papierwerk of niet weet hoe u uw piano veilig vervoert. Uw persoonlijke Move Manger van Schmidt Global Relocations neemt alle zorgen bij u weg. Alles om te zorgen dat verhuizen naar Singapore een prettige onderneming wordt.

Visum

Wanneer u in het bezit bent van een Nederlands paspoort en u wilt Singapore bezoeken, dan heeft u tot 90 dagen geen visum nodig. Ben je echter van plan om permanent te verhuizen naar Singapore, dan is dit wel het geval. Welk visum u nodig heeft, hangt van de situatie af:

 • Werkvergunning: als u naar Singapore gaat om te werken, aan te vragen bij de ‘ministry of manpower’;
 • Professionele bezoekerspas: wanneer u naar Singapore gaat voor een werkbezoek. Ook artiesten, zoals kunstenaars of dj’s moeten in het bezit zijn van deze pas;
 • Permanente bedrijfsvergunning: als u na een aantal jaar werken heeft besloten om in Singapore te blijven wonen, vraagt u een permanente bedrijfsvergunning aan. Dit kunt u niet meteen doen, aangezien u minimaal voor zes maanden salarisstroken moet voorleggen. Wanneer de aanvraag is goed gekeurd, moet u diverse formulieren invullen die u hier kunt vinden. Daarna moet u een afspraak maken bij de immigratiedienst, de ICA. De wachtrij hiervoor is erg lang, vijf tot zes maanden, dus begin op tijd met de aanvraag om problemen te voorkomen.

Verplichte documenten:

 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst
 • Kopie paspoort
 • Werknemerspas
 • Kopie van de Bill of Lading / Airway Bill (OBL)

Wat u wel en niet mag importeren:

Onze Move Managers krijgen vaak de vraag welke producten wel geïmporteerd mogen worden in Singapore en welke dingen beter thuisgelaten kunnen worden. Een aantal items die strikt verboden zijn om mee te nemen naar Singapore zijn:

 • Alcohol, tabak, drugs en narcotica
 • Verse, onbewerkte voedingsmiddelen, bomen en planten
 • Alle levende en opgezette dieren op de beschermde diersoorten lijst
 • Vuurwerk, wapens en explosieven
 • Door piraterij verkregen DVD’s, CD’s pornografie en gewelddadige films

Voor de exacte lijst verwijzen wij u graag door naar deze lijst. Wij raden u aan om door te nemen, zodat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar Singapore en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Verhuizen naar Singapore met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

 • Full-service verhuizing
 • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

 • Eigen mensen en wagens
 • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

 • Persoonlijke Move Manager
 • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Really very happy with this company! Sander handled our job and I would highly recommend him. I found him to be very professional and attentive with all my queries. 6 stars out of 5!! “

J.L. Diaz

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing
Infographic

Het stappenplan voor uw
internationale verhuizing

Engelstalig

Er komen veel dingen kijken bij uw internationale verhuizing. Voorkom onnodige stress en bereid u zo goed mogelijk voor met ons stappenplan van aanvraag tot aflevering. Guiding your way home.

Download nu

Gerelateerde
Artikelen