Algemene
Informatie

Algemene informatie over Schmidt Global Relocations

Schmidt Global Relocations is opgericht in 2008 en sinds 2020 onderdeel van de Methorst Group. Gevestigd in Woudenberg, is onze thuisbasis centraal gelegen in Nederland en vormt daarmee de ideale uitvalsbasis voor verhuizingen binnen Europa én overzees: dichtbij de haven van Rotterdam én bij luchthaven Schiphol.

Met onze ruime ervaring én door te werken met persoonlijke Move Managers, hebben wij al vele tevreden klanten mogen bedienen, wereldwijd. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar. Goede reis!

Algemene
informatie

Internationale verhuizingen
zakelijk en particulier

Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen, die we uitvoeren voor particulieren en voor de zakelijke markt. Veelal verhuizen particulieren naar het buitenland in verband met hun werk voor een internationaal opererende organisatie. Wij hebben daarmee ruime ervaring en werken samen met organisaties zoals Booking.com, Van Lanschot, TU Delft, Roche, Porsche en Unesco. Naar grote tevredenheid verzorgen wij de verhuizingen van onze zakelijke en particuliere tot in detail. Volgens ons principe van Guiding Your Way Home, garanderen wij een prettige en ontspannen verhuizing, waar ter wereld u ook heen gaat.

Schmidt Global
Relocations

Ik wil verhuizen naar:

Populaire
Verhuisbestemmingen

Amerika
Australië
Zwitserland