Schmidt Global Relocations
for partners

Wereldwijd werken wij samen met gespecialiseerde en gecertificeerde partners: partners die werken volgens dezelfde hoge standaarden als wij. Met dit sterke, wereldwijde netwerk staan wij garant voor internationale verhuizingen die tot in de details zijn geregeld. Hiermee versterken wij niet alleen onszelf, maar ook onze partners. Dit zorgt voor een langdurig partnership. Wordt u ook onderdeel van ons netwerk?

Guiding
your way
Home

Bij Schmidt Global Relocations
kunt u rekenen op

 • Betrouwbare service
 • Snelle en duidelijke prijzen
 • Wereldwijd transport

De voordelen voor u
als partner

 • Familiebedrijf: korte lijnen en snel schakelen
 • Eigen wagens én mensen
 • Grote speler in groupage verhuizingen
 • Financieel gezond bedrijf
 • Erkende keurmerken als FIDI, PAIMA, IAM en meer

Samen op weg met
Schmidt Global Relocations betekent…

 • Beloofd is beloofd
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Eerlijkheid
 • Continuïteit
 • Elkaar versterken

Hans
Methorst

Rosanne
Kroneman

Mika
Bruun

Ons partner sales team

Schmidt Global
Relocations

Personal Service

Een internationale verhuizing – wij begrijpen dat u dat niet dagelijks doet. Gelukkig doen wij dat wel. Om u optimaal te ondersteunen – van de eerste kennismaking tot ver na uw verhuizing – werken wij met een persoonlijke Move Manager. De Move Manager regelt alle zaken voor u tijdens en rondom uw verhuizing. Hij houdt u op de hoogte van de status van uw verhuizing en is uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met uw vragen en verzoeken. Het is onze persoonlijke aanpak die zorgt dat u zich thuis voelt.

High Standards

Als familiebedrijf streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Daarom werken we volgens hoge standaarden. Zo pakken wij uw spullen altijd binnen de afgesproken tijd in en stellen wij dozen beschikbaar voor spullen die u dierbaar zijn en graag zelf wilt inpakken. Door te werken met eigen mensen en wagens garanderen we dat uw eigendommen met zorg worden ingepakt, behandeld en vervoerd. En buiten het Europese continent werken we samen met vertrouwde partners die aan dezelfde hoge eisen voldoen als wij. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Perfect Solutions

Als specialist in internationale verhuizingen staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Schmidt Global Relocations
staat voor …

Wij zijn Schmidt Global Relocations, betrokken specialisten die uw internationale verhuizing tot in de details verzorgen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden onze persoonlijke Move Managers u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden. Zo garanderen wij dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. Dat noemen wij Guiding your way Home.

Download
Brochure

Guiding your way home: word partner bij Schmidt Global Relocations

Download onze brochure en kom erachter welke stappen u doorloopt om partner te worden bij Schmidt Global Relocations én welke voordelen deze samenwerking u oplevert!

Neem contact op

Contactgegevens van
Schmidt Global
Relocations

T +31 (0) 33 760 0270
E info@schmidt-global.nl

BEZOEK ADRES
Stationsweg Oost 281 D
3931 ER Woudenberg
Nederland

POSTBUS
Postbus 79
3930 EB Woudenberg
Nederland

Partner network
all over the world