Emigreren naar
Zweden

Wilt u gaan wonen, werken en/of van uw pensioen genieten in Zweden, dan komt er een heleboel op u af. Emigreren is namelijk meer dan verhuizen. Het inschakelen van een internationaal verhuisbedrijf scheelt een hoop stress. En het geeft u de ruimte om praktische zaken, zoals het aanvragen van een Zweeds persoonsnummer, tot in de puntjes te regelen.

Wij helpen u op weg!

Emigreren van of naar Zweden

Verhuizen naar Zweden: van Stockholm tot Gotenburg en Malmö

Verhuizen naar Zweden; het grootste land van Scandinavië. Door de lage bevolkingsdichtheid en de prachtige natuur met uitgestrekte naaldbossen, heuvels en meren, is het een zeer populaire verhuisbestemming onder de Nederlanders. Andere voordelen van emigreren naar Zweden zijn veel werkgelegenheid voor immigranten, lagere huizenprijzen dan in Nederland, met name op het platteland, en u heeft geen verblijfsvergunning nodig voor een permanent verblijf.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Zweden. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Of dit nu naar Stockholm, Gotenburg, Malmö of een andere uithoek van Zweden is. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Verhuizen naar Zweden met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Really very happy with this company! Sander handled our job and I would highly recommend him. I found him to be very professional and attentive with all my queries. 6 stars out of 5!! “

J.L. Diaz

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing

Gerelateerde
Artikelen