Verhuizen naar
Zweden

Uw verhuizing naar Zweden
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Verhuizen naar
  Zweden

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar Zweden

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltransporten van en naar Zweden. Onze experts rijden wekelijks heen en weer, wat de transittijd naar twee tot vier dagen brengt. U kunt kiezen voor een complete verhuizing, een deelverhuizing of alleen meubeltransport. Onze persoonlijke Move Managers regelen alles voor u, van de planning tot het papierwerk en van de zorg voor uw piano tot uw last minute verzoeken.

Verhuizen naar Zweden met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Van Stockholm
tot Gotenburg en Malmö

Als specialist in internationale verhuizingen staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Wij verzorgen graag uw complete internationale verhuizing

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Onze verhuisservice voorziet namelijk ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar. En al uw spullen pakken we zorgvuldig en professioneel in. Als u zelf wilt inpakken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het enige dat u dan hoeft te doen, is zorgen dat alles ingepakt is én klaarstaat. De verhuizers zullen dan alles in de vrachtwagen laden en op de plek van bestemming in Zweden weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

Niet vergeten
Naast uw verhuizing, moet u ook andere zaken regelen. We zetten er een paar voor u op een rij:

  • Verblijfsrecht
  • Zweeds persoonsnummer (deze vraagt u aan bij de Skatteverket)
  • Inkomstenbron (aantonen dat u een inkomen heeft)

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar Zweden en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing