Verhuizen naar
Denemarken

Uw verhuizing naar Denemarken
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Verhuizen van of naar
  Denemarken

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar Denemarken

Heeft u plannen om te verhuizen naar Denemarken? Dan is Schmidt Global Relocations uw partner. Wekelijks verzorgen wij verhuizingen en meubeltransporten naar verschillende landen in Scandinavië, waaronder Denemarken.

Doordat wij regelmatig verhuizingen van en naar Denemarken regelen, kunnen wij ook combiritten aanbieden. Dit houdt in dat wij uw verhuizing combineren met de verhuizing van iemand anders. We rijden met uw spullen heen en met die van iemand anders terug. Op die manier kunnen wij voordelige tarieven aanbieden. Dit kan per vrachtwagen of verhuisbus (express transport).

Verhuizen naar Denemarken met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

 • Full-service verhuizing
 • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

 • Eigen mensen en wagens
 • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

 • Persoonlijke Move Manager
 • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” I was worried shipping my personal items from one end of the world to the other. But I am very happy with the service. It’s very cost efficient. I am particularly impressed by your fast service to get it delivered once it arrived in Europe. “

Anonymous

Van Kopenhagen
tot Aarhus en Aalborg

Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden. De transittijd van verhuizingen en transporten van en naar Denemarken bedraagt ongeveer twee tot vier werkdagen, afhankelijk van uw wensen. Voor combinatietransporten geldt een transittijd van 1 tot 2 weken.

Wij verzorgen graag uw complete internationale verhuizing

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Onze verhuisservice voorziet namelijk ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar. En al uw spullen pakken we zorgvuldig en professioneel in. Als u zelf wilt inpakken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het enige dat u dan hoeft te doen, is zorgen dat alles ingepakt is én klaarstaat. De verhuizers zullen dan alles in de vrachtwagen laden en op de plek van bestemming in Denemarken weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

Niet vergeten
Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u gaat verhuizen naar Denemarken. Zo is het mogelijk om uw auto of motor belastingvrij mee te verhuizen, echter is dit niet heel aantrekkelijk. De Deense registratiebelasting voor voertuigen namelijk extreem hoog en verplicht. Voor al uw vragen over bijzonderheden van een verhuizing naar Denemarken staat uw persoonlijke Move Manager voor u klaar!

Wanneer u verhuist naar Denemarken zijn er een aantal documenten die verplicht zijn, waaronder:

 • Geldig paspoort
 • Vrachtbrief/Luchtvrachtbrief
 • Uw inventarislijst in het Engels
 • Gedetailleerde inboedel (als er alcohol is inbegrepen in de verzending)

Heeft u huisdieren? Let er dan op dat de volgende documenten verplicht zijn:

 • Vaccinatiebewijs hondsdolheid
 • Gezondheidsverklaring van de dierenarts

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar Denemarken en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing