Verhuizen naar
Portugal

Bent u van plan om te emigreren naar het zonnige Portugal? Schmidt Global Relocations denkt graag met u mee over de aanpak van deze verhuizing. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen naar landen binnen én buiten Europa en begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. We houden u daarom constant op de hoogte én wij werken met onze eigen, vertrouwde mensen volgens de hoge FIDI-standaarden. Op deze manier garanderen wij u dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming.

Wij helpen u op weg!

Verhuizen van of naar Portugal

Verhuizen naar Portugal: van Lissabon tot Faro en Porto

U heeft besloten om te verhuizen naar Portugal. Het land van de portwijn, schitterende natuur en mooie zandstranden.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Portugal. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Of dit nu naar Lissabon, Faro of Porto is. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Algemene informatie

Verhuizen naar Portugal: van Lissabon tot Faro en Porto

U heeft besloten om te verhuizen naar Portugal. Het land van de portwijn, schitterende natuur en mooie zandstranden.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Portugal. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Of dit nu naar Lissabon, Faro of Porto is. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Internationale verhuisservices

Internationale verhuisservices

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Wij bieden verschillende verhuisdiensten aan bij een verhuizing van en naar Portugal. Wij zijn ervan verzekerd dat onze hulp bij het emigreren naar Portugal uw verhuizing een stuk makkelijker maakt. Wij regelen alle praktische zaken van de verhuizing naar Portugal en u kunt zich focussen op het vinden van een huis of een baan. Wilt u ook hulp bij het emigreren naar Portugal? Maak dan gebruik van één of meerdere van onze verhuisdiensten:

Demonteren en monteren van uw inboedel

Onze verhuisservice voorziet ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en in Portugel kunnen onze partners u ook weer helpen met het vakkundig in elkaar zetten van de meubels. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan. Dankzij jarenlange ervaring van onze verhuizers hebben zij het (de)monteren in een mum van tijd geregeld. De verhuizers zorgen uiteraard ook dat alle schroeven, pluggen en gereedschappen goed worden opgeborgen.

In- en uitpakservice

Geen zin of tijd om uw inboedel in te pakken of wilt u zeker weten dat het volgens de wet- en regelgeving wordt ingepakt? Dan komt de inpakservice van Schmidt Global Relocations zeker van pas. De verhuizers komen bij u langs en pakken uw spullen snel en efficiënt in. Zij nemen ook verhuisdozen, de tape en labels voor de dozen mee. Na het inpakken, laden de verhuizers alles in de vrachtwagen om het op de plek van bestemming in Portugal weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

Goederenopslag bij tijdelijke emigratie naar Portugal

Wilt of kunt u niet uw hele inboedel meenemen naar Portugal, maar moet u wel uit uw huidige woning vertrekken? Dan is het een optie om uw inboedel, overtollig meubilair of archief tijdelijk op te slaan. Wij werken onder andere met inboedelcontainers van 8 m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Voor goederenopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij een aantrekkelijk tarief aanbieden. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Inboedel verhuizen

Inboedel verhuizen naar Portugal

De hulp van een internationaal verhuisbedrijf is bij uw emigratie enorm waardevol. Wij hebben namelijk connecties in het buitenland, waardoor de container met uw inboedel snel en veilig op de plaats van bestemming is. Regelmatig verzorgen wij verhuizingen van en naar Portugal, maar ook vanuit Portugal naar bestemmingen over de hele wereld. U kunt dus wel zeggen dat wij specialisten zijn in verhuizingen naar Portugal. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk, kan iedere klant dezelfde kwalitatieve service verwachten.

Combiritten

Doordat wij regelmatig verhuizingen van en naar Portugal regelen, kunnen wij ook combiritten aanbieden. Dit houdt in dat wij uw verhuizing combineren met de verhuizing van iemand anders. We rijden met uw goederen -samen met de spullen van andere families die ook naar Spanje of Portugal verhuizen- heen en met die van iemand anders terug. Op die manier kunnen wij voordelige tarieven aanbieden. Dit kan per vrachtwagen of verhuisbus (express transport).

Hoelang is uw inboedel onderweg naar Portugal?

Omdat wij frequent heen en weer rijden van Nederland naar Portugal, kunt u rekenen op een transittijd van 2 tot 6 weken (gecombineerd transport). Sneller is uiteraard mogelijk, maar dit is uiteraard afhankelijk van uw wensen en de plaats van bestemming in Portugal.

Kosten

Wat kost emigreren naar Portugal?

Elke verhuizing is anders, dus ook elke offerte zal anders zijn. De totale kosten van een verhuizing naar Portugal zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid spullen, de regio, wanneer en met wie u gaat verhuizen en de manier van vervoer.

Wilt u precies weten wat emigreren naar Portugal in uw geval gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Schmidt Global Relocations.

Documentatie

De belangrijkste zaken

Omdat Portugal in de Europese Unie ligt, is het verhuizen en emigreren een stukje makkelijker. Zo heeft u als Nederlander geen visum of verblijfsvergunning nodig om naar Portugal te emigreren. Maar u dient zich wel in te schrijven bij de gemeente waar u gaat wonen in Portugal. Hiervoor heeft u een uitschrijvingsbewijs uit Nederland nodig. Daarnaast zijn er nog meer zaken waar u rekening mee moet houden. Wij sommen hieronder een aantal zaken voor u op.

• Verkoop uw woning in Nederland;
• Zoek een nieuwe woning in Portugal waar u wilt gaan wonen;
• Beëindig uw abonnementen en verzekeringen in Nederland;
• Geef uw verhuizing door aan alle partijen die hiervan op de hoogte moeten zijn. Bijvoorbeeld de gemeente, overheid, het UWV en PostNL;
• Schrijf u in bij de Portugese gemeente waar u gaat wonen;
• Regel alle praktische zaken: sluit een zorgverzekering af en open een Portugese bankrekening;
• Vind een energie-, internet en telefonieleverancier voor uw nieuwe woning;

Wat u wel en niet mag importeren

• Beschermde dier- en plantsoorten
• Alcohol/sterke drank
• Drugs en verdovende middelen
• Wapens en munitie

Voor de meest actuele informatie, kunt u gelijk contact opnemen met onze specialisten, we helpen u graag verder, zodat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Verhuizen naar Portugal met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

“Excellent service. The men are very hardworking. Sorry took us a long time to give a review but we cannot miss to give an excellent feedback because the men who brought our items deserved a kudos for their dedication and hard work.”

Jayson

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing
Infographic

Het stappenplan voor uw
internationale verhuizing

Engelstalig

Er komen veel dingen kijken bij uw internationale verhuizing. Voorkom onnodige stress en bereid u zo goed mogelijk voor met ons stappenplan van aanvraag tot aflevering. Guiding your way home.

Download nu

Gerelateerde
Artikelen