Emigreren
naar Engeland

Heeft u plannen om te verhuizen naar Engeland? Dan is Schmidt Global Relocations uw partner. Het land van de pubs, rode telefooncellen én links rijden. Engeland is allesbehalve saai. Er komt een heleboel op u af, wanneer u (r)emigreert naar een ander land. Een internationaal verhuisbedrijf kan u dan een hoop stress ontnemen. Onze betrokken specialisten verzorgen uw internationale verhuizing tot in de details. Daarom werken wij met onze eigen experts, volgens onze hoge (FIDI)standaarden. Zo garanderen we dat u zich continu comfortabel voelt.

Wij helpen u op weg!

Verhuizen van of naar Engeland

Verhuizen naar Engeland: van London tot Oxford

Wonen in Engeland? De prachtige natuur, bruisende steden en de vriendelijkheid van de Britten zorgt ervoor dat verhuizen naar Engeland onder Nederlanders erg populair is. De cultuur is net even anders en de mensen zijn er erg vriendelijk.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Engeland. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Of dit nu naar London, Birmingham, Oxford of Liverpool is. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Algemene informatie

Verhuizen naar Engeland: van London tot Oxford

Wonen in Engeland? De prachtige natuur, bruisende steden en de vriendelijkheid van de Britten zorgt ervoor dat verhuizen naar Engeland onder Nederlanders erg populair is. De cultuur is net even anders en de mensen zijn er erg vriendelijk.

Schmidt Global Relocations is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltranssporten van en naar Engeland. Daarbij staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Of dit nu naar London, Birmingham, Oxford of Liverpool is. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Internationale verhuisservices

Internationale verhuisservices

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Wij bieden verschillende verhuisdiensten aan bij een verhuizing van en naar Engeland. Wij zijn ervan verzekerd dat onze hulp bij het emigreren naar Engeland uw verhuizing een stuk makkelijker maakt. Wij regelen alle praktische zaken van de verhuizing naar Engeland en u kunt zich focussen op het vinden van een huis of een baan. Wilt u ook hulp bij het emigreren naar Engeland? Maak dan gebruik van één of meerdere van onze verhuisdiensten:

Demonteren en monteren van uw inboedel

Onze verhuisservice voorziet ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar op de plaats van bestemming. Dankzij de jarenlange ervaring van onze verhuizers hebben zij het demonteren in een mum van tijd geregeld. De verhuizers zorgen uiteraard ook dat alle schroeven, pluggen en gereedschappen goed worden opgeborgen. In Engeland kunnen onze partners u ook weer helpen met het monteren van uw meubilair. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan.

In- en uitpakservice

Geen zin of tijd om uw inboedel in te pakken of wilt u zeker weten dat het volgens de wet- en regelgeving wordt ingepakt? Dan komt de inpakservice van Schmidt Global Relocations zeker van pas. De verhuizers komen bij u langs en pakken uw spullen snel en efficiënt in. Zij nemen ook verhuisdozen, de tape en labels voor de dozen mee. Na het inpakken, laden de verhuizers alles in de vrachtwagen om het op de plek van bestemming in Engeland weer te lossen.

Goederenopslag bij tijdelijke emigratie naar Engeland

Wilt of kunt u niet uw hele inboedel meenemen naar Engeland, maar moet u wel uit uw huidige woning vertrekken? Dan is het een optie om uw inboedel, overtollig meubilair of archief tijdelijk op te slaan. Wij werken onder andere met inboedelcontainers van 8 m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Voor goederenopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij een aantrekkelijk tarief aanbieden. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Inboedel verhuizen

Inboedel verhuizen naar Engeland

De hulp van een internationaal verhuisbedrijf is bij uw emigratie enorm waardevol. Wij hebben namelijk connecties in het buitenland, waardoor de container met uw inboedel snel en veilig op de plaats van bestemming is. Wekelijks verzorgen wij verhuizingen van en naar Engeland, maar ook vanuit Engeland naar bestemmingen over de hele wereld. Onze experts rijden wekelijks heen en weer. U kunt dus wel zeggen dat wij specialisten zijn in verhuizingen naar Engeland. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk, kan iedere klant dezelfde kwalitatieve service verwachten.

Verschillende vrachtopties naar Engeland

Binnen Europa kiezen wij er meestal voor om uw inboedel per vrachtwagen of verhuisbus naar het land van bestemming te verschepen. Dit houdt de kosten beperkt en de transittijd relatief kort. Voor welke vrachtoptie u ook kiest, u kunt bij ons altijd rekenen op een vakkundige en persoonlijke service. Ongeacht of het om een full service verhuizing, deelverhuizing of meubeltransport gaat.

Combiritten

Doordat wij regelmatig verhuizingen van en naar Engeland regelen, kunnen wij ook combiritten aanbieden. Dit houdt in dat wij uw verhuizing combineren met de verhuizing van iemand anders. We rijden met uw spullen heen en met die van iemand anders terug. Op die manier kunnen wij voordelige tarieven aanbieden. Dit kan per vrachtwagen of verhuisbus (express transport).

Hoelang is uw inboedel onderweg naar Engeland?

Omdat wij wekelijks heen en weer rijden van Nederland naar Engeland, kunt u rekenen op een transittijd van twee tot vier dagen. Voor combinatietransporten geldt een transitietijd van 1 tot 2 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van uw wensen en de plaats van bestemming in Engeland.

Kosten

Wat kost emigreren naar Engeland?

Elke verhuizing is anders, dus ook elke offerte zal anders zijn. De totale kosten van een verhuizing naar Engeland zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid spullen, de regio, wanneer en met wie u gaat verhuizen en de manier van vervoer.

Wilt u precies weten wat emigreren naar Engeland in uw geval gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Schmidt Global Relocations.

Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge (FIDI)standaarden.

Documentatie

De belangrijkste zaken: visum, regelgeving en meer

Omdat Engeland sinds 2020 niet meer tot de Europese Unie behoort, heeft u nu een visum en werkvergunning nodig om in Engeland te wonen en te werken. Of u hiervoor in aanmerking komt? Dat wordt bepaald aan de hand van een puntensysteem. Hoe dit werkt leest u op de website van de Rijksoverheid. Daarnaast zijn er nog meer zaken waar u rekening mee moet houden. Wij sommen hieronder een aantal zaken voor u op.

Valuta

Voordat u naar Engeland vertrekt, moet u rekening houden met het verschil in valuta. Door de wisseling van euro’s naar ponden onderschatten mensen vaak de prijzen van aankopen. Laat daarom voordat u verhuist uw geld op de bank omzetten van euro’s naar ponden.

Niet vergeten

• Abonnementen en verzekeringen in Nederland beëindigen;
• Vind een energie-, internet- en telefonieleverancier voor uw nieuwe woning;
• Uitschrijven uit Nederland;
• Inschrijven bij uw nieuwe gemeente in Engeland wanneer u van plan bent om langer dan zes maanden in Engeland te blijven;
• Uw verhuizing doorgeven aan alle partijen die hiervan op de hoogte moeten zijn. Bijvoorbeeld de gemeente, overheid, het UWV en PostNL;
• Regel uw (zorg)verzekeringen in Engeland;
• Regel uw eigen pensioen in Engeland. Ze kennen in Engeland namelijk een privaat pensioenstelsel;
• Nederlandse diploma’s laten erkennen;
• Uw (huis)dieren moeten een paspoort, micro-chip, rabiës-vaccinatie en een behandeling tegen lintworm hebben.

Wat u wel en niet mag importeren

Onze Move Managers krijgen vaak de vraag welke producten wel geïmporteerd mogen worden in Engeland en welke dingen beter thuisgelaten kunnen worden. Een aantal items die strikt verboden zijn om mee te nemen naar Engeland zijn:

• Drugs en verdovende middelen
• Messen
• Zelfverdedigingssprays
• Stroomstootwapens
• Nagemaakte, illegale en octrooi-inbreukmakende goederen
• Zuivelproducten van buiten de Europa

Voor de exacte lijst en beperkte/belastingplichtige artikelen verwijzen wij u graag door naar deze lijst. Wij raden u aan om door te nemen, zodat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Verhuizen naar Engeland met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

“It’s been a positive and smooth experience. Your entire team has been very professional, helpful, and friendly. Fabienne has been outstanding. Thank you for your great work, it’s been much appreciated.”

Desislava

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing
Infographic

Het stappenplan voor uw
internationale verhuizing

Engelstalig

Er komen veel dingen kijken bij uw internationale verhuizing. Voorkom onnodige stress en bereid u zo goed mogelijk voor met ons stappenplan van aanvraag tot aflevering. Guiding your way home.

Download nu

Gerelateerde
Artikelen