Over
Ons

Guiding your
way Home

Wij zijn Schmidt Global Relocations, betrokken specialisten die uw internationale verhuizing tot in de details verzorgen. Hoe we dat doen? Onze persoonlijke Move Managers regelen alles voor u, van de planning tot het papierwerk en van de zorg voor uw piano tot uw last minute verzoeken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden. Zo garanderen wij dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. Dat noemen wij Guiding your way Home.

Personal Service

Een internationale verhuizing – wij begrijpen dat u dat niet dagelijks doet. Gelukkig doen wij dat wel. Om u optimaal te ondersteunen – van de eerste kennismaking tot ver na uw verhuizing – werken wij met een persoonlijke Move Manager. De Move Manager regelt alle zaken voor u tijdens en rondom uw verhuizing. Hij houdt u op de hoogte van de status van uw verhuizing en is uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met uw vragen en verzoeken. Het is onze persoonlijke aanpak die zorgt dat u zich thuis voelt.

High Standards

Als familiebedrijf streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Daarom werken we volgens hoge standaarden. Zo pakken wij uw spullen altijd binnen de afgesproken tijd in en stellen wij dozen beschikbaar voor spullen die u dierbaar zijn en graag zelf wilt inpakken. Door te werken met eigen mensen en wagens garanderen we dat uw eigendommen met zorg worden ingepakt, behandeld en vervoerd. En buiten het Europese continent werken we samen met vertrouwde partners die aan dezelfde hoge eisen voldoen als wij. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Perfect Solutions

Als specialist in internationale verhuizingen staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Schmidt Global
Relocations

Een familiebedrijf
met passie voor verhuizen

In 2008 heeft Ben Schmidt dit bedrijf opgericht, inmiddels zijn wij een begrip in deze sector en voor veel particulieren als (verhuis-) bedrijven van over de hele wereld een betrouwbare partner.

Inmiddels is Schmidt Global samen gegaan met de Methorst Groep en zijn wij gegroeid naar 65 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme

Ben
Schmidt

Commercieel directeur
Ben is onze Commercieel directeur. Als medeoprichter van het bedrijf is hij betrokken bij alle commerciële aspecten van het bedrijf. Ons motto “Guiding your way home” staat bij Ben hoog in het vaandel. Hij zorgt dat het team in staat is om klanten een zorgeloze internationale verhuizingen te bieden.

Sander
Bongertman

Senior Sales Manager
Sander werkt al geruime tijd in de verhuisbranche en geeft met zijn ervaring leiding aan het verkoop team. Hij en zijn team zijn dan ook het eerste aanspreekpunt voor een offerte op maat en zij zorgen dat u perfect wordt geholpen door onze persoonlijke Move Managers.

René
Suurland

Operationeel Manager
Rene is onze operationeel manager en heeft ruim 14 jaar ervaring in de verhuisbranche. Oprechte betrokkenheid en oog voor detail en kwaliteit kenmerken hem in het bouwen en onderhouden van goede, langdurige relaties. Dagelijks zet hij alles op alles om samen met zijn team uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Ik wil verhuizen naar:

Populaire
Verhuisbestemmingen

Amerika
Australië
Zwitserland