Over
Ons

Guiding your
way Home

Wij zijn Schmidt Global Relocations, betrokken specialisten die uw internationale verhuizing tot in de details verzorgen. Hoe we dat doen? Onze persoonlijke Move Managers regelen alles voor u, van de planning tot het papierwerk en van de zorg voor uw piano tot uw last minute verzoeken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden. Zo garanderen wij dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. Dat noemen wij Guiding your way Home.

Personal Service

Een internationale verhuizing – wij begrijpen dat u dat niet dagelijks doet. Gelukkig doen wij dat wel. Om u optimaal te ondersteunen – van de eerste kennismaking tot ver na uw verhuizing – werken wij met een persoonlijke Move Manager. De Move Manager regelt alle zaken voor u tijdens en rondom uw verhuizing. Hij houdt u op de hoogte van de status van uw verhuizing en is uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met uw vragen en verzoeken. Het is onze persoonlijke aanpak die zorgt dat u zich thuis voelt.

High Standards

Als familiebedrijf streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Daarom werken we volgens hoge standaarden. Zo pakken wij uw spullen altijd binnen de afgesproken tijd in en stellen wij dozen beschikbaar voor spullen die u dierbaar zijn en graag zelf wilt inpakken. Door te werken met eigen mensen en wagens garanderen we dat uw eigendommen met zorg worden ingepakt, behandeld en vervoerd. En buiten het Europese continent werken we samen met vertrouwde partners die aan dezelfde hoge eisen voldoen als wij. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Perfect Solutions

Als specialist in internationale verhuizingen staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Schmidt Global Relocations staat voor u klaar.

Schmidt Global
Relocations

Onze werkwijze

Management

Hans
Methorst

CEO

Rik
Methorst

COO

Peter
Segaar

CFO

Joost
Suidgeest

Director Private Sales

Reinier
Reints

Private Sales Specialist

Myriam
Tiberghien

Fine Arts & Furniture Manager

Sybren
Schaafsma

Fine Arts & Furniture

Iris
Veen

Quality Manager

Mika
Bruun

Partner Sales

Dennie
van Walsem

Private Sales

René
Suurland

Director partner relations & purchase

Idria
Grobler

Private Sales

Bianca
Botha

Private Sales

Louis
Henrico

Private Sales

Amy
Kotze

Partner Sales

Zantelle
Peusschers

Partner Sales

Paula
Mayer

Partner Sales

Runar
Runarssonn

Fine Arts & Furniture

Move Management

Shanine
Morren

Team leader / Move manager

Amy
van Middendorp

Move manager

Silvia
Folch

Move manager

Sarah
van Ommeren

Move manager

Gerty
van Jaarsveld

Move manager

Geraldine
Harrington

Move manager

Annisa
Anjarsari

Move manager

Laverne
Potgieter

Move Manager

Agustina
Dominguez

Move Manager

Valeria
Burakowa

Move Manager

Rosanne
Kroneman

Move Manager

Rik
Methorst

COO

Laurens
Donker

Warehouse Manager

Marcel
Wennekes

Warehouse

Hans
Methorst

CEO

Arco
Baelde

Planner

Jordy
Schreuders

Planner

Peter
Segaar

CFO

Henrike
Methorst

Personal Assistant

Elly
Boelhouwer

Finance

Jason
Stewart

Finance administrator

Simone
Marx

Finance

Een familiebedrijf
met passie voor verhuizen

In 2008 heeft Ben Schmidt dit bedrijf opgericht, inmiddels zijn wij een begrip in deze sector en voor veel particulieren als (verhuis-) bedrijven van over de hele wereld een betrouwbare partner.

Inmiddels is Schmidt Global samen gegaan met de Methorst Groep en zijn wij gegroeid naar 65 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme

Ik wil verhuizen naar:

Populaire
Verhuisbestemmingen

Amerika
Australië
Zwitserland