Onze specialistische
Services

Always
a solution

Schmidt Global Relocations gaat geen uitdaging uit de weg. En om u alle zorgen uit handen te nemen, zetten wij de drie S-en van Schmidt in: personal service, high standards en perfect solutions. Dat betekent dat wij u optimaal ondersteunen bij uw internationale verhuizing. Het is onze persoonlijke aanpak die zorgt dat u zich direct thuis voelt. Wij zetten alles in om uw verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Hoe wij dat doen? Onder ander met onze Move Managers. Zij regelen alles voor u, gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd de perfecte oplossing.

Agents

Schmidt Global Relocations heeft in ieder land gespecialiseerde en gecertificeerde agents: partners die werken volgens dezelfde hoge standaarden als wij. Met dit sterke, wereldwijde netwerk staan wij garant voor internationale verhuizingen die tot in de details geregeld zijn. Door deze goede samenwerkingen zijn we op de hoogte van lokale gebruiken en wet- en regelgeving, waar ook ter wereld. Zo maken we iedere internationale verhuizing tot een succes.

Groupage Verhuizingen

Wij zijn gespecialiseerd in groupage verhuizingen. Een groupage verhuizing houdt in dat de eigendommen van meerdere families samen in één container worden vervoerd, waardoor een deur-aan-deur verhuizing veel kosteneffectiever wordt. Jaarlijks verzorgen wij honderden verhuizingen, wereldwijd. Dat betekent dat wij wekelijks binnen én buiten Europa verhuizen en omdat we merken dat er vaak veel vraag is naar kleinere zendingen, bieden wij onze groupage verhuizingen aan. Dat betekent voor u voordeel, want door een combinatie aan te bieden kunnen wij u scherp offreren.

Meubeltransport

Doordat onze wortels in de verhuizingen en meubeltransport liggen, weten wij welke zorg en passie er nodig is om uw meubels onbeschadigd op de plaats van bestemming te krijgen. En als wij een zending niet met eigen auto’s vervoeren, werken wij uitsluitend samen met meubeltransporteurs of verhuizers waarvan het materiaal is ingericht op meubeltransport.

Meubeltransport van fabriek tot eindgebruiker

Wij verzorgen meubeltransport vanaf fabriek tot eindgebruiker. Naast B2B-distributie biedt Schmidt Global Relocations ook de service van B2C-aflevering en verzorgen wij uw complete projectinrichting. Of het nu om een chalet in een skioord, een hotel aan de Franse Rivierá of een restaurant in het centrum van London gaat, wij begeleiden uw projecten van A tot Z. Nationaal én internationaal. Naast gewone meubels bezorgen wij witgoed, decoratie, slaapkamer- en keukeninrichtingen. Wat uw wens ook is, wij vinden altijd de ideale oplossing voor u.

Opslag

Wilt u tijdelijk uw inboedel, overtollig meubilair of archief opslaan? Dat kan! Wij werken o.a. met inboedelcontainers van 8m3 om uw goederen veilig in op te slaan en hiervoor bieden wij aantrekkelijke tarieven aan.

In ons moderne warehouse zijn alle mogelijke systemen aanwezig om de opslag en behandeling van uw meubels op een goede manier te laten verlopen. Zo is ons warehouse geconditioneerd en beveiligd. Ook meubelassemblage, ompakken en retourafhandelingen behoren tot uw mogelijkheden bij Schmidt Global Relocations. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij de tarieven voor deze waardevolle opslagmogelijkheden concurrerend houden.

Relocation Platform

Free yourself from worry and hassle through our one-stop relocation service! Click here to read more

Trusted
Partners

HALO Financial
Voor het omwisselen van uw valuta

Meer informatie

Burgemeester Vastgoed
Real Estate Amsterdam

Meer informatie

Boven Dean
Voor de administratie

Meer informatie