Emigreren naar
Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland doe je niet zomaar. Het is niet alleen aan de andere kant van de wereld, maar er komt ook een hoop geregel bij kijken. Naast het regelen van de juiste visums, een huis en misschien wel een baan, zal ook de inboedel verhuisd moeten worden. En daarvoor bent u bij Schmidt Global aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de emigratie en verhuizing naar ‘Down Under’.

Wij helpen u op weg!

 

Verhuizen van of naar Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland: van Auckland tot Wellington en Christchurch

Bij een verhuizing naar Nieuw-Zeeland komt veel kijken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Of u nu hulp nodig heeft met de planning, het papierwerk of niet weet hoe u uw breekbare spullen veilig vervoert. Uw persoonlijke Move Manager van Schmidt Global Relocations neemt alle zorgen bij u weg, waardoor uw verhuizing ‘easy going’ wordt, net als de Nieuw-Zeelanders. Of u nu verhuist naar Auckland, Wellington, Queenstown, Hamilton of een andere uithoek van Nieuw-Zeeland: wij helpen u op weg.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Algemene informatie

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland: van Auckland tot Wellington en Christchurch

Bij een verhuizing naar Nieuw-Zeeland komt veel kijken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Of u nu hulp nodig heeft met de planning, het papierwerk of niet weet hoe u uw breekbare spullen veilig vervoert. Uw persoonlijke Move Manager van Schmidt Global Relocations neemt alle zorgen bij u weg, waardoor uw verhuizing ‘easy going’ wordt, net als de Nieuw-Zeelanders. Of u nu verhuist naar Auckland, Wellington, Queenstown, Hamilton of een andere uithoek van Nieuw-Zeeland: wij helpen u op weg.

Internationale verhuisservices

Internationale verhuisservices

Schmidt Global Relocations biedt verschillende verhuisdiensten aan bij een verhuizing van en naar Nieuw-Zeeland. Wij zijn ervan verzekerd dat onze hulp bij het emigreren naar Nieuw-Zeeland uw verhuizing een stuk makkelijker maakt. Wij regelen alle praktische zaken van de verhuizing naar Nieuw-Zeeland en u kunt zich focussen op het vinden van een huis of een baan. Wilt u ook hulp bij het emigreren naar Nieuw-Zeeland? Maak dan gebruik van één of meerdere van onze verhuisdiensten:

In- en uitpakservice

Geen zin of tijd om uw inboedel in te pakken of wilt u zeker weten dat het volgens de wet- en regelgeving wordt ingepakt? Dan komt de inpakservice van Schmidt Global Relocations zeker van pas. De verhuizers komen bij u langs en pakken uw spullen snel en efficiënt in. Zij nemen ook verhuisdozen, de tape en labels voor de dozen mee. Een van onze partners in Nieuw-Zeeland pakt uw verhuizing ter plaatse op en pakt daar alle verhuisdozen weer uit.

Goederenopslag bij tijdelijke emigratie naar Nieuw-Zeeland

Wilt of kunt u niet uw hele inboedel meenemen naar Nieuw-Zeeland, maar moet u wel uit uw woning in Nederland vertrekken? Dan is het een optie om uw inboedel, overtollig meubilair of archief tijdelijk op te slaan. Wij werken onder andere met inboedelcontainers van 8 m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Voor goederenopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij een aantrekkelijk tarief aanbieden. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Demonteren en monteren van uw inboedel

Om ruimte in uw container te besparen moet u al uw meubels demonteren. Dit kunnen wij ook voor u doen. Dankzij jarenlange ervaring van onze verhuizers hebben zij het demonteren in een mum van tijd geregeld. De verhuizers zorgen uiteraard ook dat alle schroeven, pluggen en gereedschappen goed worden opgeborgen. In Nieuw-Zeeland kunnen onze partners u ook weer helpen met het monteren van uw meubilair.

Inboedel verhuizen

Inboedel verhuizen naar Nieuw-Zeeland

De hulp van een internationaal verhuisbedrijf is bij uw emigratie enorm waardevol. Wij hebben namelijk connecties in het buitenland, waardoor de container met uw inboedel snel en veilig op de plaats van bestemming is. Wij verschepen regelmatig meerdere (groupage) containers en luchtvrachten voor onze klanten naar Nieuw-Zeeland. U kunt dus wel zeggen dat wij specialisten zijn in verhuizingen naar Nieuw-Zeeland. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk, kan iedere klant dezelfde kwalitatieve service verwachten.

Verschillende vrachtopties naar Nieuw-Zeeland

U kunt uw inboedel op verschillende manieren naar Nieuw-Zeeland verschepen, maar er wordt meestal voor zeevracht gekozen. Dit brengt namelijk veel minder kosten met zich mee dan luchtvracht. Het enige nadeel is dat uw vracht langer onderweg is naar het land van bestemming. U kunt kiezen om een hele container te gebruiken, dit noemen wij Full Container Load. Maar de meest kosteneffectieve optie in de zeevracht is een groupage zending. Dit houdt in dat u een grote zeecontainer deelt met meerdere families die naar Nieuw-Zeeland verhuizen. Er gaan dus meerdere zendingen mee in één container. Het grote voordeel hiervan is, is dat de prijzen lager liggen, omdat de kosten voor een zeecontainer gedeeld worden met meerdere huishoudens. Transittijden zijn soms langer dan wanneer u een eigen container heeft. Begin daarom op tijd met het plannen van uw verhuizing!

Hoelang is uw inboedel onderweg naar Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland ligt niet om de hoek, dus ook het verschepen van een container met uw inboedel naar Nieuw-Zeeland neemt redelijk wat tijd in beslag. Wanneer u uw zending kunt verwachten? Dat varieert per vrachttype: maar gemiddeld moet u rekening houden met een verhuistijd van zes tot negen weken. Het is dus belangrijk om op tijd te beginnen met de voorbereidingen.

Kosten

Wat kost emigreren naar Nieuw-Zeeland?

Elke verhuizing is anders, dus ook elke offerte zal anders zijn. De totale kosten van een verhuizing naar Nieuw-Zeeland zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid spullen, de regio, wanneer en met wie u gaat verhuizen en de manier van vervoer. Toch snappen wij ook dat u graag een schatting wilt van de kosten.

Kosten verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Wilt u precies weten wat emigreren naar het land van de kiwi’s in uw geval gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Schmidt Global Relocations.

Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Documentatie

De belangrijkste zaken: visum, regelgeving en meer

Emigreren naar Nieuw-Zeeland: het kan erg aantrekkelijk zijn. Of u nu wilt rondtrekken in Nieuw-Zeeland of er permanent wilt gaan wonen en werken, een visum is vereist als u langer dan drie maanden in het land wil verblijven. Maar wat moet u naast een visum nog meer regelen als u wilt verhuizen naar Nieuw-Zeeland? Wij hebben de belangrijkste zaken die u moet regelen voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland hieronder verzameld. Maar voor de meest recente informatie over emigreren naar Nieuw-Zeeland kijkt u op de website van de Nieuw-Zeelandse ambassade.

Het visum

Verblijft u langer dan drie maanden in Nieuw-Zeeland, dan is een visum verplicht. Het verkrijgen van een visum in Nieuw-Zeeland is geen eenvoudig karwei. Maar wanneer u een geschoolde werknemer, investeerder of familie van iemand in Nieuw-Zeeland bent, moet het niet moeilijk zijn om aan een verblijfsvergunning te komen. Het aanvragen neemt alleen wel veel tijd in beslag en kan al zo een jaar duren. Bij de New Zealand Immigration Service kunt u een Residence Permit aanvragen. Afhankelijk van uw reden van de emigratie naar Nieuw-Zeeland zijn er verschillende soorten visa:
• Werkvisum: wanneer u in Nieuw-Zeeland wilt gaan werken, zijn er verschillende visa die u aan kunt vragen.
• Skilled Migrant Visum
• Temporary Visum
• Working Holiday Visum
• Employee of a Relocating Company Visum
Uw personal Move Manager helpt u graag op weg met het aanvragen van het juiste werkvisum
• Studentenvisum: wanneer u langer dan drie maanden wilt gaan studeren in Nieuw-Zeeland heeft u een Student Visa nodig.
• Familievisum: wanneer u een langdurige relatie heeft met iemand uit Nieuw-Zeeland, of familie bent van iemand uit Nieuw-Zeeland, maakt u ook kans op een familievisum in Nieuw-Zeeland.

Benodigde documenten

Er is veel documentatie nodig om permanent (of tijdelijk) in Nieuw-Zeeland te gaan wonen en/of werken. Begin daarom op tijd met het verzamelen van deze documenten en zorg dat ze vertaald zijn naar het Engels. Dat versnelt het proces bij de douane aanzienlijk. Omdat elke situatie anders is, helpen onze Personal Move Managers u graag met het (op tijd) verzamelen van alle benodigde documentatie. Daarnaast adviseren wij u ook om van elk document kopieën te maken: zowel digitaal als op papier. Mocht er onverhoopt een stuk bagage kwijtraken bijvoorbeeld. Daarnaast adviseren wij om goed te kijken naar u huidige verzekeringen, abonnementen en andere kostenposten. Welke kunt u opzeggen en wat moet u regelen voor uw verblijf in Nieuw-Zeeland? Voor een compleet overzicht van alle benodigde informatie kunt u ook deze lijst raadplagen.

Wat u wel en niet mag importeren

Onze Move Managers krijgen vaak de vraag welke producten wel geïmporteerd mogen worden in Nieuw-Zeeland en welke dingen beter thuisgelaten kunnen worden. Een aantal items die strikt verboden zijn om mee te nemen naar Nieuw-Zeeland zijn:
• Ivoor en ivoorproducten (ook de toetsen van uw piano kunnen uit ivoor vervaardigd zijn);
• Drugs;
• Alle instrumentaria voor het houden van bijen;
• Levende en opgezette dieren.

Voor de exacte lijst verwijzen wij u graag door naar deze lijst. Wij raden u aan om door te nemen, zodat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over emigreren naar de Nieuw-Zeeland? Download dan onze handige brochure boordevol informatie en tips hier!

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing
Infographic

Het stappenplan voor uw
internationale verhuizing

Engelstalig

Er komen veel dingen kijken bij uw internationale verhuizing. Voorkom onnodige stress en bereid u zo goed mogelijk voor met ons stappenplan van aanvraag tot aflevering. Guiding your way home.

Download nu

Gerelateerde
Artikelen