Emigreren
naar Amerika

Overweegt u een verhuizing naar Amerika of heeft u al besloten om te emigreren naar de USA? Dan staat u een fantastisch avontuur te wachten! Naast het regelen van de juiste visums, een huis en misschien wel een baan, zal ook de inboedel verhuisd moeten worden. En daarvoor bent u bij Schmidt Global aan het juiste adres. Wij bieden u als internationaal verhuisbedrijf veilig deur-aan-deur transport van al uw bezittingen naar de Verenigde Staten.

Wij helpen u op weg!

Verhuizen van of naar Amerika

Verhuizen naar Amerika: van New York tot Washington en Los Angeles

Living the American Dream? Verhuizen naar Amerika is een hele grote stap: één die u niet binnen een paar weken heeft geregeld én waar u best wat hulp bij kunt gebruiken. Schmidt Global Relocations helpt u graag bij uw verhuizing over zee. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij u daarom niet alleen bij het verschepen van uw inboedel of auto. Wij regelen ook de douaneformaliteiten en kunnen ook het in- en uitpakken van uw spullen verzorgen. Zo kunt u onbezorgd aan uw emigratie naar Amerika beginnen. Of u nu verhuist naar New York, Los Angeles, Washington of een andere uithoek van Amerika: wij helpen u op weg.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs
voor uw internationale verhuizing

Algemene informatie

Verhuizen naar Amerika: van New York tot Washington en Los Angeles

Living the American Dream? Verhuizen naar Amerika is een hele grote stap: één die u niet binnen een paar weken heeft geregeld én waar u best wat hulp bij kunt gebruiken. Schmidt Global Relocations helpt u graag bij uw verhuizing over zee. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij u daarom niet alleen bij het verschepen van uw inboedel of auto. Wij regelen ook de douaneformaliteiten en kunnen ook het in- en uitpakken van uw spullen verzorgen. Zo kunt u onbezorgd aan uw emigratie naar Amerika beginnen. Of u nu verhuist naar New York, Los Angeles, Washington of een andere uithoek van Amerika: wij helpen u op weg.

Internationale verhuisservices

Internationale verhuisservices

Schmidt Global Relocations biedt verschillende verhuisdiensten aan bij een verhuizing van en naar Amerika. Wij zijn ervan verzekerd dat onze hulp bij het emigreren naar Amerika uw verhuizing een stuk makkelijker maakt. Wij regelen alle praktische zaken van de verhuizing naar Amerika en u kunt zich focussen op het vinden van een huis of een baan. Wilt u ook hulp bij het emigreren naar Amerika? Maak dan gebruik van één of meerdere van onze verhuisdiensten:

Inpakservice

Geen zin of tijd om uw inboedel in te pakken of wilt u zeker weten dat het volgens de wet- en regelgeving wordt ingepakt? Dan komt de inpakservice van Schmidt Global Relocations zeker van pas. De verhuizers komen bij u langs en pakken uw spullen snel en efficiënt in. Zij nemen ook verhuisdozen, de tape en labels voor de dozen mee. Een internationaal verhuisbedrijf in de VS pakt uw verhuizing ter plaatse op en pakt daar alle verhuisdozen weer uit.

Goederenopslag bij tijdelijke emigratie naar Amerika

Gaat u tijdelijk naar Amerika emigreren, maar moet u wel uit uw woning in Nederland vertrekken? Dan is het een optie om uw inboedel, overtollig meubilair of archief tijdelijk op te slaan. Wij werken onder andere met inboedelcontainers van 8 m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Voor goederenopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij een aantrekkelijk tarief aanbieden. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Demonteren en monteren van uw inboedel

Om ruimte in uw container te besparen moet u al uw meubels demonteren. Dit kunnen wij ook voor u doen. Dankzij jarenlange ervaring van onze verhuizers hebben zij het demonteren in een mum van tijd geregeld. De verhuizers zorgen uiteraard ook dat alle schroeven, pluggen en gereedschappen goed worden opgeborgen. In Amerika kunt u het beste een klusjesman regelen die het meubilair weer voor u monteert.

Inboedel verhuizen

Inboedel verhuizen naar VS

De hulp van een internationaal verhuisbedrijf is bij uw emigratie enorm waardevol. Wij hebben namelijk connecties in het buitenland, waardoor de container met uw inboedel snel en veilig op de plaats van bestemming is. Wekelijks verschepen wij meerdere (groupage) containers en luchtvrachten voor onze klanten naar Amerika. U kunt dus wel zeggen dat wij specialisten zijn in verhuizingen naar Amerika. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk, kan iedere klant dezelfde service verwachten in Amerika, zoals ze die ook van ons krijgen in Europa.

Verschillende vrachtopties naar Amerika

U kunt uw inboedel op verschillende manieren naar Amerika verschepen: per vliegtuig of per boot. Maar meestal wordt er gekozen voor zeevracht, omdat dit veel minder kosten met zich meebrengt dan luchtvracht. U kunt kiezen om een hele container te gebruiken, dit noemen wij Full Container Load. Maar de meest kosteneffectieve optie in de zeevracht is een groupage zending. Dit houdt in dat u een grote zeecontainer deelt met meerdere families die naar de Verenigde Staten verhuizen. Er gaan dus meerdere zendingen mee in één container. Het grote voordeel hiervan is, is dat de prijzen lager liggen, omdat de kosten voor een zeecontainer gedeeld worden met meerdere huishoudens. Transittijden zijn soms langer dan wanneer u een eigen container heeft (FCL). Begin daarom op tijd met het plannen van uw verhuizing!

Hoelang is uw inboedel onderweg naar Amerika?

Hoelang u moet wachten voordat uw inboedel in Amerika is gearriveerd, is natuurlijk afhankelijk van het type transport dat u heeft gekozen. En naar welke plek u in Amerika verhuisd. Heeft u gekozen voor luchttransport? Dan kunt u de inboedel al binnen enkele dagen in uw nieuwe woning verwachten. Heeft u gekozen voor een container verhuizing per vrachtschip? Dan moet u rekening houden met 3 tot 10 weken. Onderstaand overzicht geeft u een schatting van het aantal weken dat uw inboedel onderweg kan zijn:

 • West kust (bijv. Los Angeles), volle container: ongeveer 5 tot 6 weken.
 • West kust (bijv. Los Angeles), groupage container: ongeveer 8 tot 10 weken.
 • Oost kust (bijv. Miami of New York), volle container: ongeveer 3 tot 4 weken.
 • Oost kust (bijv. Miami of New York), groupage container: ongeveer 6 tot 8 weken.

Kosten

Wat kost emigreren naar Amerika?

Elke verhuizing is anders, dus ook elke offerte zal anders zijn. De totale kosten van een verhuizing naar Amerika zijn afhankelijk van hoeveel spullen u wilt meeverhuizen én op welke manier dit verscheept wordt. Toch snappen wij ook dat u graag een schatting wilt van de kosten. De gemiddelde kosten van een verhuizing naar Amerika zijn € 6.800,- tot € 9.300,-

Kosten verhuizen naar Amerika

Wilt u graag precies weten wat emigreren naar de Verenigde Staten in uw geval gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Schmidt Global Relocations.

Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Documentatie

De belangrijkste zaken: visum, regelgeving en meer

Verhuizen naar Amerika: het is een droom van veel Nederlanders. Helaas is het niet eenvoudig om te emigreren naar Amerika en ook zeker niet goedkoop. Wat moet u allemaal regelen als u wilt wonen (en werken) in Amerika? Wij hebben de belangrijkste zaken die u moet regelen voor uw verhuizing naar Amerika hieronder verzameld.

Green card USA

Wanneer u permanent naar Amerika wilt verhuizen, heeft u een Green Card nodig. De Green Card is een permanente verblijfsvergunning welke u kunt verkrijgen via de zogeheten Greencard loterij. Elk jaar krijgen 50.000 mensen zo’n Greencard. Met deze vergunning kunt u wonen, werken en studeren in de Verenigde Staten als een gewone burger.

Zitten er fouten in uw aanvraag? Dan wordt uw aanvraag voor de green card afgewezen. Zorg er daarom voor dat uw aanvraag compleet is en dat u geen fouten maakt. Inschrijven is gratis via de internetpagina van de Amerikaanse overheid. Zorg dat je in ieder geval deze benodigde papieren op orde hebt:

 • Een geldig paspoort
 • Twee pasfoto’s
 • Geboorte- en huwelijkscertificaten
 • Diploma’s van onderwijsinstellingen
 • Bewijs van financiële steun (bankafschrift, taxatie van je woning)

Benodigde documenten

Er is veel documentatie nodig om permanent (of tijdelijk) in Amerika te gaan wonen en/of werken. Begin daarom op tijd met het verzamelen van deze documenten en zorg dat ze vertaald zijn naar het Engels. Dat versnelt het proces bij de douane aanzienlijk. Omdat elke situatie anders is, helpen onze Personal Move Managers u graag met het (op tijd) verzamelen van alle benodigde documentatie. Daarnaast adviseren wij u ook om van elk document kopieën te maken: zowel digitaal als op papier. Mocht er onverhoopt een stuk bagage kwijtraken bijvoorbeeld. Voor een compleet overzicht van alle benodigde informatie kunt u ook deze lijst raadplagen.

Wat u wel en niet mag importeren

De VS is niet het makkelijkste land om naartoe te verhuizen. Het ligt allereerst buiten de EU, maar het heeft ook veel eigen regels over het invoeren van goederen. Zo ook over uw inboedel. Wij raden u aan om deze lijst door te nemen, zodat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over emigreren naar de Verenigde Staten? Download dan onze handige brochure boordevol informatie en tips hier!

Verhuizen naar Amerika met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

 • Full-service verhuizing
 • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

 • Eigen mensen en wagens
 • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

 • Persoonlijke Move Manager
 • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Just to let you know that your team was very good doing the moving last Monday in my home. Very professional and very quick. Thanks again for helping us on the moving. “

Lopes

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Snel een richtprijs voor uw verhuizing
Infographic

Het stappenplan voor uw
internationale verhuizing

Engelstalig

Er komen veel dingen kijken bij uw internationale verhuizing. Voorkom onnodige stress en bereid u zo goed mogelijk voor met ons stappenplan van aanvraag tot aflevering. Guiding your way home.

Download nu

Gerelateerde
Artikelen