Schmidt Global Relocations is Guiding your way Home

5min. leestijd

Een frisse start. Een nieuw begin. En natuurlijk is dat tot in de details verzorgd. Want zoals we u altijd van dienst zijn, zo hebben we ook onze nieuwe branding en website aangepakt: zorgvuldig, betrokken en met de juiste aandacht. Het proces om hier te komen was leuk en intensief, en nu mogen we u met trots onze nieuwe identiteit presenteren! Guiding your way Home is onze slogan. Want dat is wat wij doen in vier woorden. We begeleiden uw internationale verhuizing tot in de details, zodat u zorgeloos en ontspannen naar uw nieuwe bestemming kunt vertrekken.

Een mooie herinnering aan uw internationale verhuizing: Guiding your way Home

Wij willen dat u een mooie herinnering houdt aan uw internationale verhuizing. Daarom is alles wat wij doen erop gericht om u te ontzorgen en u comfort te bieden. Met onze ervaring zijn wij uw gids. Onze persoonlijke Move Managers helpen u met alle details, vragen, formulieren en handige oplossingen. We zijn er voor u. Want een echt mooie herinnering betekent dat de verhuizing gegaan is, zoals u het gehoopt had. En tijdens dat proces zorgen we dat u zich op uw gemak voelt, zich thuis voelt. Hoe we dat doen? Door te werken volgens de drie S’en van Schmidt: Personal Service, High Standards en Perfect Solutions.

Personal Service

Omdat wij begrijpen dat u niet dagelijks een internationale verhuizing heeft, ondersteunen wij u optimaal. Van de eerste kennismaking tot ver na uw verhuizing werken wij met een persoonlijke Move Manager, die voor u regelt tijdens en rondom uw verhuizing. Hij houdt u op de hoogte van de status van uw verhuizing en is uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met uw vragen en verzoeken.

High Standards

Als familiebedrijf streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Door te werken met eigen mensen en wagens garanderen we dat uw eigendommen met zorg worden ingepakt, behandeld en vervoerd. En buiten het Europese continent werken we samen met vertrouwde partners die aan dezelfde hoge eisen voldoen als wij. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Perfect Solutions

En onze laatste pijler in deze blog, maar zeker niet minste: onze perfecte oplossingen. Wij verzorgen full-service verhuizingen – precies naar uw wens. Flexibel en oplossingsgericht. Waar ook ter wereld brengen wij uw eigendommen veilig naar hun bestemming.

Zo staan wij garant voor een prachtige herinnering aan een zorgeloze verhuizing naar uw nieuwe bestemming! Dat noemen wij Guiding your way Home.

Ben Schmidt, CEO Schmidt Global Relocations

Meer weten over onze werkwijze, of wilt u een zorgeloze internationale verhuizing?

Bezoek dan onze nieuwe website of neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over verhuizen naar Zwitserland?