Zonder stress verhuizen naar Zwitserland dankzij professionele en gezellige verhuizers

5min. leestijd

Zeven jaar geleden verhuisde Karin Vermeulen-Jansen met haar man en vijf kinderen van Nederland naar Zwitserland. Bij eerdere internationale verhuizingen werd de verhuizer aan haar toegewezen, maar dit keer kon zij zelf de keus maken. Omdat de verhuizingen eerder niet altijd vlekkeloos verliepen, vroeg zij offertes op bij andere dienstverleners en zo kwam zij bij Schmidt Global Relocations terecht. In dit interview vertelt zij hoe dit geresulteerd heeft in een verhuizing zonder stress.

Scherpe prijs en prettige communicatie

Van Nederland naar Curacao, daar vandaan naar Zwitserland en vervolgens weer naar Nederland… de familie Vermeulen is al heel wat keren verhuisd. “Uiteindelijk zijn we in 2013 weer naar Zwitserland geëmigreerd en hier hopen we de komende jaren ook zeker nog te blijven”, vertelt Karin. “Voor deze laatste verhuizing ben ik via Google op zoek gegaan naar dienstverleners en heb ik een aantal offertes opgevraagd. Uiteindelijk heb ik voor Schmidt gekozen. We hadden een bepaald budget gekregen en Schmidt offreerde heel scherp. Daarnaast verliep de communicatie ook heel prettig, waardoor ik er direct een goed gevoel bij kreeg.”

De verhuizers van Schmidt onderscheiden zich van anderen

Zeven jaar na de verhuizing, heeft Karin dit positieve gevoel nog steeds. Karin: “De dag van de verhuizing is altijd een stressmoment, het helpt dan als je mensen om je heen hebt die het gezellig maken en prettig werken. Schmidt onderscheidt zich voor mij vooral dankzij de verhuizers die op zo’n dag aanwezig zijn. Ze zijn vriendelijk en netjes en dat vind ik echt heel belangrijk. Dat geeft je ook vertrouwen dat ze goed met je spullen omgaan. Ik heb echt weleens meegemaakt dat verhuizers rokend door het huis liepen en continu vreemde grappen maakten, dat is niet goed voor je stresslevel!”

Snel en effectief verhuizen

“Om mij heen hoor ik weleens verhalen over verhuisbedrijven die twee dagen nodig hebben om in te pakken, dat begrijp ik nooit zo goed”, vertelt Karin verder. “Bij Schmidt wordt er in maximaal één dag ingepakt en later ook weer uitgepakt. Bedden, kasten, alles wordt uit elkaar gehaald en in elkaar gezet en er wordt doorgewerkt tot het klaar is. Zeker als je kinderen hebt, is het heel prettig om te weten dat je ’s avonds gewoon weer in een bed kan liggen. Schmidt is echt gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Alles wordt netjes ingepakt en ook de inklaring bij de douane wordt goed geregeld. Maar het belangrijkste voor mij zijn de mensen. Het personeel van Schmidt werkt er echt met plezier, dat merk je.”

Verhuist u binnenkort ook naar het buitenland? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Wilt u meer weten over verhuizen naar Zwitserland?