Schmidt Global Relocations guides your way home!

5min. leestijd

Of u nu vanuit een ander continent naar Nederland emigreert, naar een nieuw huis op 500 meter afstand in Nederland verhuist of op avontuur gaat in het buitenland; elke verhuizing kost veel tijd en energie. De verhuizing is immers niet in een dag geregeld. Soms moet uw inboedel enkele weken per vrachtwagen, zeecontainer of vliegtuig vervoerd worden voordat ze hun eindbestemming bereiken en moeten er ondertussen verschillende papieren geregeld worden. Het is dan fijn om op de hulp van een internationaal verhuisbedrijf terug te kunnen vallen. Waar moet u op letten bij het kiezen van een verhuispartner? Ervaring en betrouwbaarheid of juist een keurmerk? Schmidt Global Relocations biedt graag een helpende hand en laat uw verhuizing stressvrij verlopen.

Guiding your way home

Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij u vanuit ons hoofdkantoor in Woudenberg (Nederland), verhuizen naar landen als Zwitserland, de Verenigde Staten, Zweden, Australië en Dubai. Ook als u (terug) naar Nederland wilt verhuizen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Hoe we dat doen? Onze persoonlijke verhuismanager zorgt voor alles, van planning tot papierwerk en van het verhuizen van uw piano tot uw dringende last minute verzoeken. We gaan uitdagingen nooit uit de weg en vinden altijd de beste oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en hoe belangrijk uw persoonlijke bezittingen voor u zijn. Wij houden u altijd up-to-date van de ontwikkelingen en werken met eigen, vertrouwd personeel. Zij werken altijd volgens de allerhoogste FIDI-normen. Zo zorgen we ervoor dat u zich altijd comfortabel voelt op weg naar uw bestemming. Een verhuizing met de hulp van Schmidt Global Relocations voldoet daarom altijd aan de volgende voorwaarden:

Personal Service

Een internationale verhuizing – we begrijpen dat dit voor u geen dagelijkse bezigheid is. Gelukkig voor ons wel! Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met persoonlijke Move Managers. Hij of zij regelt alle zaken voor u tijdens, voor en na uw verhuizing en is daarbij uw vaste contactpersoon die informeert over de status van uw verhuizing. Zo is het altijd duidelijk aan wie u uw vragen kunt stellen.

High Standards

Als familiebedrijf streven wij naar maximale klanttevredenheid. Dit betekent dat we werken volgens de hoogste normen in de branche en FIDI en FAIM-gecertificeerd zijn. Door te werken met onze eigen medewerkers en onze betrouwbare internationale partners, garanderen wij dat uw artikelen goed verpakt, behandeld en verzonden worden. Dit alles zorgt ervoor dat uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk zal verlopen.

Perfect Solutions

Veiligheid en zekerheid zijn natuurlijk onze topprioriteit. Wat vinden we nog meer belangrijk? Het bieden van perfecte oplossingen aan onze klanten. Daarom bieden wij full-service verhuisdiensten aan, volledig afgestemd op uw wensen, waar ook ter wereld. Hetzelfde geldt voor last-minute verzoeken of “ogenschijnlijk onmogelijke verhuizingen”: wij leveren uw artikelen veilig op hun bestemming. Of u nu naar Amsterdam, Rotterdam, Sydney, New York, Parijs of Kaapstad emigreert. We zijn flexibel en denken altijd in mogelijkheden. De wereldwijde verhuisservice van Schmidt Global Relocations staat altijd voor u klaar.

Personal Move Managers dragen zorg voor uw internationale verhuizing tot in de puntjes

Met welk papierwerk moet u rekening houden wanneer u naar Nederland (r)emigreert? En wat mag nu eigenlijk wel geïmporteerd worden naar het land van bestemming en welke dingen juist niet? Onze persoonlijke Move Managers weten het antwoord op al uw vragen over uw internationale verhuizing. Onze betrokken specialisten begeleiden en verzorgen uw verhuizing van en naar Nederland tot in de kleinste details. Ons motto is niet voor niets; Guiding your way home!

Wilt u meer weten over een zorgeloze internationale verhuizing?