Schmidt Global Relocations en Mudinmar Mobility ‘guiding your way home’

3min. leestijd

Schmidt Global Relocations heeft in ieder land gespecialiseerde en gecertificeerde agents: partners die werken volgens dezelfde hoge standaarden als wij. Met dit sterke, wereldwijde netwerk staan wij garant voor internationale verhuizingen die tot in de details geregeld zijn. Eén van die partners is Gregorio Martinez, eigenaar en CEO van Mudinmar Mobility uit Spanje. Een aantal jaar geleden kwam Gregorio met Schmidt Global Relocations in contact op de IAM Conference in Long Beach, Californië. Dat was het begin van de samenwerking. Benieuwd hoe Gregorio de samenwerking met Schmidt Global Relocations ervaart? Lees het hier!

Mudinmar Mobility

In 1988 is het familiebedrijf Mudinmar Mobility opgericht. Inmiddels is het bedrijf van Gregorio uitgegroeid tot dé specialist in internationale verhuizingen in Spanje. “Met drie vestigingen in de grote steden van Spanje (Madrid, Barcelona, Valencia), bedienen wij heel Spanje inclusief de bijbehorende eilanden. Daarnaast zijn wij niet alleen gespecialiseerd in ‘groupage’ verhuizingen van en naar Spanje. Ook in verhuizingen van en naar Zuid-Amerika”, vertelt Gregorio. Waar de focus van Mudinmar Mobility ligt? “Op goede service, snelle levertijden en voortreffelijke samenwerkingen met agents over de hele wereld. Dat is dan ook precies de reden voor de samenwerking met Schmidt. Mudinmar Mobility en Schmidt waren het erover eens dat het voor een verhuisbedrijf moeilijk is om te voldoen aan kwaliteit en service wanneer je ervoor kiest om alle verhuizingen volledig zelf uit te voeren. Samenwerken met agents over de hele wereld is daarom dé manier om -internationale- verhuizingen succesvol te laten verlopen.”

Scherpere prijzen en betere services

De nauwe samenwerking met Schmidt Global Relocations levert beide partijen een win-winsituatie op. “Het helpt ons beide bij het optimaliseren van onze -internationale- verhuizingen, wat resulteert in scherpere prijzen en betere services”, vertelt Gregorio. Hij vervolgt: “Daarnaast heeft Schmidt een goede naam op het gebied van -internationale- groupage verhuizingen en voert het bedrijf interessante groupage verhuizingen van en naar Australië en de Verenigde Staten uit. Dat is voor ons nieuw.”

Sluit jij je ook bij ons aan, net als Gregorio? Door je toe te voegen aan ons sterke, betrouwbare netwerk zijn logistieke uitdagingen, halfvolle containers en het niet nakomen van afspraken verleden tijd. Door elkaar te helpen met verhuizingen, versterken we elkaar niet alleen, maar werken we ook aan een langdurig partnership. Kwaliteit garanderen wij door te werken met hoge FIDI-standaarden, eigen wagens én mensen in Europa. Wij doen wat wij beloven.

Neem contact met ons op via sales@schmidt-global.nl en wellicht helpen we elkaar binnenkort met verhuizen!

Sluit jij je ook bij ons aan?