Schmidt Global Relocations en Focus Moving Services Inc. ‘guiding your way home’

3min. leestijd

Schmidt Global Relocations heeft in ieder land gespecialiseerde en gecertificeerde agents: partners die werken volgens dezelfde hoge standaarden als wij. Met dit sterke, wereldwijde netwerk staan wij garant voor internationale verhuizingen die tot in de details geregeld zijn. Eén van die partners is Kevin Nippak, oprichter van Focus Moving Services Inc. uit Canada. Twee jaar geleden kwamen wij met elkaar in contact en sindsdien verlopen al zijn verhuizingen van Canada naar Nederland soepel. Benieuwd hoe Kevin de samenwerking met Schmidt Global Relocations verder ervaart? Lees het hier!

Focus Moving Services Inc.

Twaalf jaar geleden richtte Kevin Focus Moving Services Inc. op. Inmiddels is zijn team uitgebreid tot twintig medewerkers en heeft hij een kantoor in Toronto én in de hoofdstad van Canada, Ottowa. De focus van zijn verhuisbedrijf? “Professionele services, waar we ons voornamelijk richten op Canada in het geheel. Naast het bedienen van particulieren, doen we ook veel werk voor ambassadeurs, diplomaten en consulaten. Wij zijn niet zomaar een verhuisbedrijf. Maar een bedrijf dat professionele verhuisdiensten aanbiedt. Dat is dan ook de reden dat we een samenwerking met Schmidt zijn aangegaan. We delen dezelfde waarden”, vertelt Kevin.

Klanten zijn geen nummer

Hoe Kevin in contact kwam met Schmidt Global Relocations? “Via hun online kanalen. Naast de krachtige marketingcampagnes, trok de manier waarop zij het bedrijf presenteren mij erg aan. En niet alleen dat. Schmidt heeft sterke relaties met veel agents in de branche. Dat is voor mij erg belangrijk. Daarom heb ik via LinkedIn contact opgenomen met Schmidt. Tijdens dit contact ontdekte ik veel gelijkenissen tussen onze bedrijven. Denk aan de persoonlijke benadering. Klanten zijn bij hen, net als bij ons, geen nummer. Inmiddels werken we alweer twee jaar samen.”

Scherpe prijzen, goede service en persoonlijke relaties

In de afgelopen twee jaar hebben Schmidt Global Relocations en Focus Moving Services Inc. een sterke relatie opgebouwd. Wat maakt dit partnership zo goed? Kevin: “Absoluut de scherpe prijzen, maar ook de goede en professionele services die zij bieden en de persoonlijke relaties die zij zowel met ons als onze klanten aangaan. Ook de informele sfeer ervaren wij als zeer positief. Daarnaast kunnen wij erop vertrouwen dat Schmidt Global Relocations onze verhuizingen op dezelfde manier afhandelt zoals wij dat zelf zouden doen. En onze klanten bedient alsof het hun eigen klanten zijn. Dat is voor ons het belangrijkste.”

Sluit jij je ook bij ons aan, net als Kevin? Door je toe te voegen aan ons sterke, betrouwbare netwerk zijn logistieke uitdagingen, halfvolle containers en het niet nakomen van afspraken verleden tijd. Door elkaar te helpen met verhuizingen, versterken we elkaar niet alleen, maar werken we ook aan een langdurig partnership. Kwaliteit garanderen wij door te werken met hoge FIDI-standaarden, eigen wagens én mensen in Europa. Wij doen wat wij beloven.

Neem contact met ons op via sales@schmidt-global.nl en wellicht helpen we elkaar binnenkort met verhuizen!

Sluit jij je ook bij ons aan?