Get to know Schmidt Global Relocations: Private Sales Specialist Reinier Reints

4min. leestijd

Sinds 2005 is Reinier Reints al actief in de verhuiswereld. Na het afronden van zijn studie ging hij het werkveld in en vertrok na een korte kennismaking met de verhuiswereld naar Kiev om vervolgens twee jaar voor een groot verhuisbedrijf te werken. Na die twee jaar pakte hij zijn spullen en vertrok naar Moskou om een aantal jaren als General Manager bij een ander verhuisbedrijf te werken. Vervolgens werkte hij nog een paar jaar bij een Russisch verhuisbedrijf, maar besloot uiteindelijk om terug te keren naar Nederland. Inmiddels is hij volledig geïntegreerd binnen Schmidt Global Relocations Private Sales team. Benieuwd welke ervaring Reinier de afgelopen jaren binnen de verhuiswereld opdeed? Lees dan snel verder.

Ook in Nederland aan de slag in de verhuiswereld

Wat was de reden dat Reinier, na al die jaren in het buitenland, besloot terug te keren naar Nederland? “In 2021 was ik dit al van plan, maar toen is het er niet van gekomen. Totdat de situatie in Rusland verergerde. Dat was voor mij de doorslaggevende factor”, vertelt Reinier. “Ook in Nederland wilde ik uiteraard aan de slag in de verhuiswereld. In 2021 had ik al contact gehad met Schmidt, maar toen kon ik niet binnen een kort tijdsbestek terug naar Nederland. Nu mijn terugkeer dit keer wel definitief vaststond, heb ik weer contact opgenomen en ben ik inmiddels in dienst als Private Sales Specialist.”

FIDI-gecertificeerd

Binnen deze functie en binnen Schmidt Global Relocations komen zijn jarenlange ervaring én FIDI-certificaten goed van pas. Reinier behaalde in de afgelopen jaren namelijk diverse FIDI-certificaten. Een aanduiding dat hij beschikt over de hoogste kwaliteitsnorm(en) binnen de internationale verhuisbranche. “In 2018 heb ik het FIDI-certificaat ‘Essentials in International Moving’ behaald en in 2012 heb ik deelgenomen aan de FIDI Academy webinars ‘Customer Service’, ‘Selling Effectively’ en ‘Time Management’. Deze certificaten sluiten goed aan bij de werkwijze van Schmidt. Zij zijn namelijk ook FIDI-gecertificeerd”.

Hoge standaarden én services

Binnen Schmidt Global Relocations werken wij met hoge standaarden én services. En dat is dan ook precies wat Reinier zijn werk uitdagend maakt. “Het verhuizen van privéspullen is voor de klant een stressvolle gebeurtenis. En dat dan ook nog naar een ander land. Wat het dan uitdagend maakt, is om de klant in een kort gesprek een gerust en vertrouwd gevoel te geven dat wij de verhuizing goed zullen laten verlopen. Dat maakt het werk tegelijkertijd ook erg leuk. I’m guiding their way home”.

Schmidt Global Relocations heeft met Reinier een échte verhuisspecialist in huis gehaald. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat de verhuizingen van uw privéspullen in goede banen wordt geleid. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Wilt u meer weten over een zorgeloze internationale verhuizing?