Get to know Schmidt Global Relocations: Global Agent Relations Mika Bruun

3min. leestijd

Als er iemand veel ervaring in de verhuiswereld heeft, is het Mika Bruun wel. Sinds 2000 is hij namelijk al actief in deze branche. Waar hij in zijn geboorteland Finland begon met een eigen uitzendbureau voor verhuizers en zelf actief was als pakker en vrachtwagenchauffeur in de verhuiswagen, verhuisde hij in 2007 naar Oost-Afrika. Daar werkte hij zeven jaar als Sales Manager en twee jaar als Managing Director, bij een groot internationaal verhuisbedrijf. Voor datzelfde bedrijf verhuisde hij vervolgens naar Azië om daar voor drieënhalf jaar als Country Manager aan de slag te gaan. Vandaag de dag werkt hij bij Schmidt Global Relocations en vervult hij de rol van Global Agent Relations.

Benieuwd hoe hij bij Schmidt terechtkwam én wat hij het leukste vindt aan zijn werk? Lees dan snel verder!

Dé perfecte baan op het perfecte moment

In 2022 kwam Mika in contact met Rene Suurland, Operations Manager bij Schmidt. “Hij vertelde mij dat er een baan vrijkwam bij Schmidt en of het mij wat leek om die te vervullen. Dat leek mij dé uitgelezen kans”, vertelt Mika. Waarom? “Na 15 jaar in ontwikkelingslanden gewoond te hebben, wilde ik graag terug naar Europa. Schmidt bood mij dé perfecte baan op het perfecte moment aan. Zodoende ben ik in december 2022 gestart als Global Agent Relations bij Schmidt”, vervolgt hij.

Geen dag is hetzelfde

Van die beslissing heeft hij zeker geen spijt, want hij geniet enorm van zijn werkdagen. Hoe een gemiddelde werkdag er dan bij hem uitziet? “Dat is elke dag anders. Ik zorg er in ieder geval elke dag voor dat ik een sterke én persoonlijke band met onze klanten opbouw, om zo hun ervaring met Schmidt te verbeteren”, vertelt Mika. En wat hij daaraan het leukste vindt? Hij vervolgt: “Dat geen dag hetzelfde is en dat ik mijn kennis in de B2B markt verbreed.”

Het beste van beide werelden

Wil je het beste van beide werelden? Dan moet je volgens Mika zeker bij Schmidt komen werken: “Schmidt is klein genoeg om een familiegevoel te ervaren en te werken met korte communicatielijnen. En groot genoeg om bij een bedrijf te werken met een wereldwijde keten van partners en projecten. En niet te vergeten: Schmidt investeert écht in haar personeel. Dus wil je iets leren? Dan kan dat zeker bij Schmidt. Bijvoorbeeld wanneer je beter wilt worden in je functie.” Mika hoopt daarnaast ook zijn voetafdruk binnen het bedrijf te zetten en Schmidt de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.

Ben jij ook op zoek naar een baan bij een snelgroeiend internationaal verhuisbedrijf? Wij hebben nog een aantal openstaande vacatures. Vind ze hier, solliciteer direct en wie weet word jij binnenkort Mika zijn collega.

Samen met zijn collega’s zorgt Mika ervoor dat de verhuizingen van uw privéspullen in goede banen wordt geleid. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Wilt u meer weten over een zorgeloze internationale verhuizing?