Tel. +31 (0) 33 760 0270

Bedrijfsverhuizing internationaal


Staat u voor een bedrijfsverhuizing met internationaal karakter? Laat u dan bijstaan door Schmidt Global Logistics. Met een team van bekwame en ervaren mensen om ons heen zijn wij de afgelopen jaren een begrip geworden in de internationale verhuis- en meubeldistributiewereld en een partner voor vele bedrijven, wereldwijd.

Uw partner voor uw bedrijfsverhuizing (internationaal)

Schmidt Global Logistics is uw partner voor uw bedrijfsverhuizing naar iedere bestemming, ook internationaal. Sterker nog, de afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de zakelijke internationale verhuiswereld. Dit komt onder meer door de aantrekkelijke staffeltarieven die wij bieden voor onze full-service verhuizingen, zowel binnen Europa als daarbuiten. Wij doen er alles aan om uw werknemers een onbezorgde, vliegende start te laten maken op hun nieuwe werkplek. Natuurlijk is hierbij veilig en verantwoord vervoer van A naar B belangrijk, maar Schmidt Global Services richt zich ook op de specifieke details die het verschil maken. Graag stellen wij onze dienstverlening af op uw wensen, zodat u werkelijk niets te kort komt.

Vrijblijvend contact

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen over uw bedrijfsverhuizing, zodat wij u kunnen vertellen over wat wij internationaal voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar +31 (0) 33 760 0270, mail naar info@schmidt-global.nl of breng een bezoek aan ons kantoor in Woudenberg.